İdareciler

Okul Müdürü

Dimitro Zotos

Dimitro Zotos 1972 yılında İstanbul’ da doğdu. Zoğrafyon Lisesi’nin ardından Marmara Üniversitesi Fen – Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nden mezun oldu. 1997’den beri Özel Fener Rum Ortaokulu ve Lisesi’nde matematik öğretmenliği yapan Dimitro Zotos, 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Müdür Başyardımcısı

Abdulvahit Yücel

1976 yılında doğdu. İlk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. Ülkemizin değişik yerlerinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği ve yöneticilik görevlerinde bulunan Abdulvahit Yücel, halen Özel Fener Rum Lisesinde Türk Müdür Başyardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.